Izdelava kuhinj po meri – klasične in sodobne kuhinje

 

Med osnovne dejavnosti spada izdelava kuhinj, s katero se ukvarjamo že od svojih začetkov. Pri nas so vam na voljo ugodne kuhinje po naročilu, kuhinje z otokom na sredini, poleg tega pa tudi spalnično in kopalniško pohištvo po meri ter vgradne omare z drsnimi vrati. Izdelava kuhinj v našem mizarstvu ni omejena le na eno vrsto izdelkov oziroma en slog, ampak so vam na voljo tako sodobne oziroma trendovske kot tudi klasične kuhinje po meri. Povpraševanje po teh se je namreč spet izrazito povečalo, saj kljub precej visokemu odstotku ljudi, ki želi povsem moderne pohištvene izdelke, še vedno oziroma vedno več ljudi prisega na tradicijo, zato je izdelava kuhinj po meri, ki so klasičnega, celo rustikalnega videza, vedno bolj priljubljena.

 

Klasične kuhinje po meri s sodobnimi dodatki

Izdelava kuhinj je ravno tako kot vse druge dejavnosti skozi desetletja ali celo stoletja veliko napredovala. Pojavili o se novi materiali, novi postopki, predvsem pa sodobnejši pristop k izdelavi. To pomeni, da je izdelava kuhinj po meri obdržala nekatere klasične postopke, ki so že vrsto let preizkušeni in tudi najboljši, druge pa je izboljšala s pomočjo tehnološkega napredka. Klasične kuhinje po meri na primer vključujejo natančno obdelavo s stroji, ponudimo vam lahko izris pohištva, boljšo zaščito lesa, sodobno okovje in druge dodatke, izdelava kuhinj je hitrejša, hkrati pa bo vaša kuhinja videti povsem tradicionalno – oziroma natanko tako, kot si želite. Zaradi sodobnega pristopa vam lahko ponudimo cenovno ugodne kuhinje po naročilu.

 

Izdelava kuhinj po meri za vsak prostor in vsak okus

V podjetju se zavedajo, da izdelava kuhinj po meri zahteva sodelovanje strokovnjakov med sabo in z naročnikom, saj lahko le na ta način končni izdelek res ustreza najvišjim standardom. Izdelava kuhinj se začne z idejo naročnika (na primer kuhinje z otokom na sredini) in dimenzijami prostora, to pa potem naši strokovnjaki nadgradijo s poznavanjem materialov in kombinacij, funkcionalnosti in različnih možnosti. Moderne ali klasične kuhinje po meri so pri nas vedno izdelane kakovostno in po naročnikovih željah.

 

Izdelava kuhinje