Program za 3D izris kuhinje olajša vašo izbiro               

Izris kuhinje je včasih potekal ročno in kljub trudu oblikovalca ni mogel naročniku v takšni meri približati izdelka, kot j to mogoče s sodobno tehnologijo. Program za izris kuhinje namreč omogoča vnos velike količine podrobnosti, zato je pohištvo res takšno, kot bo videti v realnosti. Program za načrtovanje kuhinje oziroma izris kuhinje nam omogoča tudi, da glede na dimenzije prostora vanj optimalno razvrstimo pohištvo. Ker vam lahko pred končno odločitvijo natisnemo 3D izris kuhinje v več različicah, se lahko odločite, katera izmed njih vam je bolj všeč oziroma katera je najbliže tistemu, kar si želite. Enako je seveda mogoče tudi za drugo pohištvo, na primer garderobne omare, spalnico, kopalnico, vgradne omare, dnevno sobo ali kak drug prostor.

 

3D izris kuhinjeIzjemno podroben 3D izris kuhinje v več različicah

Sodobna tehnologija je koristna tako pri procesu izdelave pohištva kot tudi pri izbiri opreme. Izris kuhinje z našimi profesionalnimi programi je izjemno podroben, saj v program za izris kuhinje vpišemo vse podatke – od dimenzije prostora in velikosti posameznih elementov do višine omaric, notranje razporeditve in razvrstitve različnih aparatov. Ker izdelava kuhinj po meri temelji na natančnih izmerah, je lahko tudi 3D izris kuhinje zelo natančen. Dodamo lahko tudi barve stenskih ploščic, tal in sten – tako da boste svojo kuhinjo videli v realni podobi. Po potrebi lahko posamezne elemente premaknemo ali zamenjamo barve, razporeditev itd. Program za načrtovanje kuhinje omogoča tako rekoč nešteto različic.

 

Profesionalni program za izris kuhinje upošteva vse vaše želje

Na spletu je na voljo kar nekaj programov za načrtovanje kuhinje, ki omogočajo izris kuhinje, s katerimi lahko vsaj deloma razporedite pohištvo v prostoru. Vendar imajo ti programi omejene možnosti, predvsem pri izbiri dizajna – torej specifičnega modela pohištva. Naš program za izris kuhinje pa omogoča natančen vnos podatkov in popoln 3D izris kuhinje, ki upošteva prav vse parametre. Zato je izris kuhinje, ki ga dobite pri nas realna slika tistega, kar boste dobili. Poleg tega je za uporabo teh programov treba imeti nekaj računalniškega znanja, obenem pa zahtevajo kar nekaj časa in volje, da dobite izris kuhinje. Pri nas pa izdelava kuhinje po meri vključuje tudi izris, ki je natančen in kakovosten.