Izdelava klasične kuhinje po meri

Klasične kuhinje so tiste, ki so vedno v modi in se za njih odločajo tako stari kot mladi. V osnovi jih delimo na dva različna stila, ene so bolj starinske, ki bi jih pričakovali denimo pri babici na podeželju, druge pa moderne z ravnimi in čistimi linijami. Klasične bele kuhinje po meri s čistimi linijami prostoru pustijo zračnost in svobodo in so izvedene z modernimi zapiralnimi sistemi s sistemom mehkega zapiranja, izdelava teh kuhinj pa je hitra in kvalitetna.

 

Naj izdelava kuhinj poteka po vaših željah in idejah

So specializirani za področje kuhinj in pohištva po meri ter izdelujemo odlično ergonomsko oblikovano pohištvo iz kakovostnih materialov. Ob tem smo pozorni na odlično izbiro osvetlitve in se z brezplačnim svetovanjem posvetimo svojim strankam pri iskanju optimalnih rešitev za načrtovanje kuhinje. V zadnjem času večkrat izdelujemo klasične male kuhinje po meri za manjša stanovanja, ki pričarajo poseben čar vašemu stanovanju ali pa retro kuhinje, za katere se odločijo privrženci 50. let prejšnjega stoletja. Izdelava kuhinj je lahka naloga, kadar lastniki vedo, kaj si želijo. V primeru, ko ideje še niso popolnoma oblikovane, pa jim je na voljo brezplačno svetovanje naših strokovnjakov.

 

Klasične kuhinjeIzdelava klasičnih kuhinj

 

Klasične bele kuhinje po meri za vaš življenjski slog

Kuhinja je središče vašega doma, saj tam poteka ustvarjalen proces kuhanja in je prostor, kjer se skupaj zbira vsa družina. Da bi bila tudi prostor sprostitve, se morate v njej dobro počutiti. V našem podjetju vam nudimo izbiro klasične bele kuhinje po meri prav za vaš okus in življenjski slog, ki pa jo lahko izberete tudi v drugih barvah in dimenzijah. Izberite klasične male kuhinje za mansardna stanovanja ali klasične bele kuhinje in kuhinje drugih barv za večja stanovanja po svojem okusu.