Izdelava ugodne kuhinje prilagojene vašim potrebam

Ugodne kuhinje vam z veseljem izdelamo povsem po vaših željah in potrebah. Smo podjetje, ki se že vrsto let ukvarja s izdelavo oblikovno dovršenega, kvalitetnega pohištva, za kar uporabljamo najboljša orodja na tem področju. Le tako lahko ugodimo sleherni želji naših kupcev ter jih brezhibno in učinkovito uresničimo. Izdelava kuhinje po meri je naša osnovna dejavnost, pri čemer ugodne kuhinje izdelamo s pomočjo sodobnih tehnoloških postopkov in dolgoletnih izkušenj.

 

Vrhunska izdelava kuhinj po naročilu za zagotovljeno zadovoljstvo

Ugodna izdelava kuhinj

O kvaliteti naših izdelkov govorijo naše številne reference in zadovoljne stranke. Pri izdelavi z roko v roki delata izkušena ekipa in vrhunski materiali, kar omogoča kvalitetno in hitro izdelavo. Omogočamo vam nakup modernega ali klasičnihega kuhinjskega pohištva različnih oblik, barv in dimenzij. Na voljo vam je tudi izdelava kuhinj po naročilu:

  • ki ima višji ali nižji kuhinjski pult od standardnega,
  • z dodatnimi predali,
  • s prostori za shranjevanje,
  • z večjim številom polic,
  • z drsnimi vrati,
  • s prilagojenim košom za smeti,
  • z kuhinjskimi frontami po meri.

 

Izdelava kuhinje po meri omogoča uvrstitev kuhinje tudi v manjše prostore ali mansardna stanovanja, kjer mora biti pohištvena oprema prilagojena zmogljivostim prostora.

 

Odločite se za ugodne kuhinje

Če se odločite za zares ugodne kuhinje, vam zagotavljamo tudi dostavo in strokovno montažo, s katero bodo kuhinjski elementi kvalitetno postavljeni in pripravljeni na vašo uporabo. Najdete nas v Stegnah, blizu Moravč, lahko pa nas kontaktirate tudi preko telefona. V vsakem primeru vam bomo prijazno svetovali in vam priporočali najboljšo izbiro za vaše zmožnosti in želje. Podjetja so mizarstva z dušo in srcem, ki dela zato, da bi vi imeli dom, v katerem bi se počutili sproščeno in domače. Vabljeni k obisku. 

 

Izdelava kuhinj po meri Avbelj