Ličnice za kuhinje

Naša dodatna ponudba obsega širok spekter kuhinjskih front vseh barv, oblik in stilov. Vgradimo jih lahko v vašo novo kuhinjo ali pa z njimi le osvežimo izgled vaše obstoječe kuhinje.

Fronte so produkt znanega proizvajalca ličnic za kuhinje in jih lahko naročite tako v furnirju kot PVC foliji.

Izbirate lahko med številnimi linijami kuhinjskih ličnic.

 

Ličnice za kuhinjeKuhinjske ličnice

 

CLASIC

Širok izbor kuhinjskih front klasične oblike. V stalni ponudbi je velik izbor barv, oblik in dimenzij.

 

REGULARNY

Veliko število front elegantnega izgleda, idealne za tradicionalni tip kuhinje.

 

PORTAL

Fronte so prav tako klasičnega izgleda. Izbor teh front je idealna rešitev za ljubitelje tradicionalne elegance. Širok izbor elementov nudi možnost izdelave izjemne in zanimive kuhinje.

 

ROSA

Fronte omogočajo kreacijo klasičnega in udobnega kuhinjskega prostora. Tipičen vzorec teh front daje kuhinjam še posebej privlačen izgled.

 

ELBA FRONTE

Vrhunskega izgleda v privlačni barvi patinirane italian sour cherry. Še ena prednost teh front je barva notranje strani fronte, ki se ujema z barvo folije. Vse to pa pripomore k temu, da ELBA fronte izgledajo čudovito v vsaki kuhinji.

 

RAMA

Karakteristična posebnost RAMA kuhinjskih front je lepa klasično obdelana oblika, ki spominja na okvirje slik. RAMA fronte so odlična ideja za tiste, ki si želijo uživati v brezčasni lepoti in harmoniji oblik svoje kuhinje.

 

ALAMO

ALAMO kuhinjske fronte z značilno lepoto in klasičnim videzom. Te fronte so odlična ideja za vse tiste, ki cenijo preproste in klasične kuhinje.

 

GAL

Razširjena ponudba front modernega videza, ki so odlična rešitev za tiste, ki iščejo interesanten, praktičen in hkrati eleganten dizajn. Uporaba stekla privlači pozornost in daje vtis stroge plemenitosti.

 

VETRO

VETRO fronte so modeli bogatega izgleda in inovativnega dizajna. Uporaba stekla privlači pozornost in daje vtis stroge plemenitosti.