si želite odlične moderne kuhinje po meri?

Moderne kuhinje z otokom, klasične kuhinje ali mini kuhinja, katere opremo želite naročiti po meri, za vse poskrbijo, ki že dolga leta ustvarja odlične moderne kuhinje po meri. Oblike, barve in materiale kuhinje si lahko izberete sami, ob tem pa vam pripada tudi brezplačno svetovanje naših odličnih strokovnjakov.

 

Moderne lesene kuhinje po meri

 

Danes so moderne kuhinje z otokom po meri!

Sodobne kuhinje so moderne kuhinje z otokom, torej s priročnim pultom, uvrščenim v središče kuhinje. Ta delovna površina ima lahko poleg tudi kuhalno plato ali umivalnik. Takšne kuhinje so funkcionalne in izkoristijo tudi vmesni prostor, ki bi sicer lahko bil uporabljen zgolj za prehod. Moderne kuhinje po meri z otokom po meri poleg tega odlikuje tudi odlična osvetlitev, pogosto z LED svetili za še boljšo kvaliteto svetlobe. Za nakup moderne in funkcionalne kuhinje se obrnite na naše strokovno osebje.

 

Moderne kuhinje po meri so vam prilagojene

Kaj vse lahko pridobite, če se odločite za naše moderne kuhinje po naročilu? Omogočamo vam izbiro nižjega ali višjega pulta od standardnega, naročilo dodatih predalov, prostora za shranjevanje, koša za odpadke, polic in drsnih vrat ter dimenzije, oblike in materiale elementov po vaših željah. Bistveno je, da se trudimo upoštevati vse vaše želje pri oblikovanju kuhinje, zato z veseljem vidimo, da se pri odločanju prepustite vaši domišljiji, da skupaj lahko ustvarimo čudovite prostore bivanja.

Želimo si izdelati moderne kuhinje z otokom po naročilu vaših sanj, za kar se bomo stoodstotno potrudili. Če si tudi vi želite moderne in funkcionalne kuhinje, ki jo boste z veseljem pokazali vsem svojim dragim, nas pokličite ali se oglasite v našem podjetju v Stegnah. Veseli vas bomo. 

 

Moderne lesene kuhinje po naročilu