Nove kuhinje po meri – izvrstna rešitev za majhne prostore

Si želite moderne in funkcionalne kuhinje, a zanjo enostavno nimate prostora? Ponudba v salonih pohištva je pogosto res nekoliko slabša, kar se tiče manjših kuhinj, ki zahtevajo premišljeno izbiro in razporeditev elementov. Le tako lahko namreč dosežemo dovolj visoko funkcionalnost, ki je bistvena za kuhinjo. Dobra rešitev v tem primeru je tako vsekakor izdelava nove kuhinje po meri.

 

Nove kuhinje po meri

 

Izbira ponudnika

Ponudnikov, ki izdelujejo nove kuhinje po meri, je vse prej kot malo, a odločitev za pravega še zdaleč ni enostavna, še posebej, če imate omejen proračun. Svetujemo vam, da si vzamete dovolj časa in primerjate prednosti in slabosti posameznih ponudnikov. Prepričajte se, ali je v ceno nove kuhinje po meri vključena tudi montaža, saj lahko ta sicer predstavlja kar precejšen strošek. Preverite pa tudi, ali so morda dostopne fotografije novih kuhinj po meri, ki jih je določen ponudnik storitve že izdelal v preteklosti. Tako boste dobili precej boljšo predstavo glede tega, kaj lahko pričakujete – saj veste, slika pove več kot tisoč besed.

 

Meritve in izdelava načrtov

Pred izdelavo nove kuhinje po meri je treba opraviti zelo natančne meritve. Vse več mojstrov si pri nadaljnjih izračunih in načrtovanju pomaga tudi z računalniškimi programi, ki omogočajo optimalno natančnost. Dodatna prednost sodobne tehnologije pa je tudi, da je možen 3D-izris vaše nove kuhinje po meri. Tako lahko še pred začetkom dela preverite, ali se vse ujema z vašo podobo sanjske, obenem moderne in funkcionalne kuhinje, v kateri boste z veseljem preživljali svoj čas.