Kuhinjsko in kopalniško pohištvo po meri

Pohištvo po meri, ki ga izdelujemo, je izdelano iz kakovostnih materialov in ga vedno montira izkušena ekipa. Ne glede na to, ali vam izdelamo kuhinjsko pohištvo ali kopalniško pohištvo po meri, morda vgradne omare, pisarniško pohištvo po meri ali pa karkoli drugega, stremimo k temu, da so naši izdelki vedno kakovostno izdelani in vgrajeni. Če morda dvomite, ali je pohištvo po meri prava odločitev, pomislite na vse prednosti, ki jih takšno pohištvo nudi. Za različne ideje in kombinacije smo vam na voljo z nasveti, lahko pa si ogledate tudi našo ponudbo na spletu, kjer najdete kuhinje, spalnice, pohištvo za kopalnice po meri in druge naše izdelke.

 

Kuhinjsko pohištvo Avbelj

 

Kuhinjsko pohištvo

Pohištvo po meri se zelo pogosto vgrajuje v kuhinje, saj tam zelo dobro pridejo do izraza prednosti izdelave po meri. Tako kot so si različne dimenzije posameznih kuhinj, se med seboj razlikujejo tudi potrebe in želje uporabnikov. Kuhinjsko pohištvo po meri je (tako kot na primer kopalniško pohištvo po meri ali pa pisarniško pohištvo po meri in garderobna omara po meri) izdelano popolnoma po vaših željah. V kuhinji to pomeni, da poleg izbire barv in materialov lahko povsem prilagodimo postavitev in ureditev notranjosti omar ali predalov, širino elementov, višino pulta, osvetlitev kuhinje in še marsikaj.

 

Kopalniško pohištvo po meri uporabnika

Pohištvo za kopalnice po meri je nekaj čisto posebnega, saj je tudi kopalnica prav poseben prostor v vsakem domu. Tako kot je kuhinjsko pohištvo namenjeno prostoru, kjer ustvarjamo različno slastno hrano, se družimo in preživimo veliko časa, je kopalniško pohištvo po meri namenjeno prostoru, ki poleg spalnice predstavlja enega najbolj intimnih prostorov v hiši. Pri tem je seveda poleg prijetnega videza pomembno tudi to, da je pohištvo po meri izdelano iz materiala, ki prenese vlago, ki jo je v kopalnici vedno precej. V mizarstvu vam bomo ne glede na velikost kopalnice izdelali pohištvo, ki bo funkcionalno in lepo.