Predsobe po meri Avbelj

Predsobe - po meri izdelano pohištvo za predsobe

Predsobe po meri predstavljajo odlično rešitev za vse, ki želite kar najbolje izkoristiti dani prostor. Ker predsobe običajno niso prav veliki prostori, je treba poskrbeti za čim bolj optimalno razporeditev pohištva. Skrbno izbrano pohištvo za predsobe po meri bo prostoru dalo prijeten in domač občutek dobrodošlice. Predsoba je namreč tisti prostor, ki ga gostje, ko vstopijo v naše domovanje, najprej opazijo. Zato nam ne sme biti vseeno, kako je videti.
Dandanes je pohištvo za predsobe raznovrstno in včasih je res težko izbrati pravo zase. Zato posebej za vas izdelamo tudi pohištvo po naročilu.

 

Izbrana oprema naj zagotavlja čim več uporabnega prostora za shranjevanje

Pohištvo za predsobe po meri vam omogoča lažjo in boljšo preglednost ter urejenost garderobe in prostora kot takega. Garderobna omara za predsobo vam nudi prostoren kotiček za shranjevanje vaših plaščev, jaken, torbic, pa tudi dežnikov in ostalih kosov vaše garderobe. Predalniki in police pa so odlična rešitev za odlaganje drobnih reči, ki jih ob prihodu ali odhodu želite čim prej pospraviti ali čim hitreje najti.
Če si zaradi pomanjkanja prostora ne morete privoščiti, da bi v vaši predsobi stala še ena omara, je rešitev preprosta – odločite se lahko za izdelavo ene same vgradne omare za predsobo. Minimalistične, funkcionalne in praktično nepogrešljive vgradne omare bodo predstavljale piko na i vaše nove predsobe.

 

Moderna predsoba izraža sodobnost, eleganco, uglajenost in svežino

Moderna predsoba je v primerjavi s klasično zasnovana tako, da združujejo estetiko in funkcionalnost. Prevladujejo ravne in čiste linije, poleg bele barve bomo v njih našli tudi žive in drzne barve, pogosto v visokem sijaju. Izdelava moderne predsobe po meri vključuje kakovostne materiale, ki so vzdržljivi in odporni na razne udarce in praske, poleg tega pa omogočajo enostavno čiščenje površin. Pogosto so to kovina, steklo ali eksotičen les. Takšno pohištvo je enostavno tako za uporabo kot za vzdrževanje.
Moderna predsoba pogosto vključuje posebno razsvetljavo. Luči pa niso so namenjene samo osvetlitvi prostora, moderna različica ponuja tudi scenografski učinek z igro svetlobe in sence. Vedno pogostejši trend je uporaba LED luči.

Če se na vašem seznamu želja nahaja moderna predsoba, potem vam z veseljem sporočamo, da vas pri nas zagotovo čaka moderna predsoba vaših želja. Izdelujemo pa tudi pohištvo po meri za ostale prostore vašega doma, za spalnice, kuhinje, otroške in dnevne sobe.