moderne spalnice po meri za udobno in sproščeno bivanje

Moderne spalnice po meri izdelamo iz kvalitetnih in trpežnih materialov, ki so lahko v starinskem stilu z množico detajlov ali pa v modernem minimalističnem stilu v različnih materialih in barvah. Oprema spalnice je lahko izvedena na različne načine, pri čemer vam z veseljem nudimo brezplačno svetovanje naših strokovnjakov pri izrisu vaše spalnice. Na voljo vam je kosovno pohištvo, pri čemer so za moderne spalnice zanimive denimo garderobne omare ali pa kotne omare za izkoristek prostora in možnost poigravanja s pohištvenimi elementi.

 

Oprema spalnice po meri Avbelj

 

Oprema spalnice po meri za izkoristek prostora

Moderne spalnice morajo biti čim bolj urejene, z dovolj velikimi prehodi med posteljo in omarami ter namenjene zgolj spanju in počivanju. Barve zidov v spalnici prilagodite svojim željam, prporočljivo pa je, da so te barve svetle in tople, da se ob njih počutite varno in prijetno. V veliko prednost vam je možnost izbire vgradnih omar, ki lahko zapolnijo prostor od zidu do zidu in od tal do tal ter tako zares izkoristjo dani prostor. To pride v poštev predvsem, če urejate moderne spalnice po meri za manjše ali mansardno stanovanje, kjer je potrebno dobro izkoristiti prostor, ki vam je na voljo. Pozorni bodite tudi na usklajenost barve zidov v spalnici in pohištvene opreme prostora, da bo vaša spalnica delovala harmonično in stilsko.

 

Ali že veste kakšna bo oprema vaše moderne spalnice?

Poleg opreme moderne spalnice po meri pa vam v našem mizarstvu nudimo tudi široko izbiro opreme za otroške spalnice in mladinske sobe, ki morajo biti svetle in žive, kar imajo zelo radi otroci ali pa po željah mladostnika v primeru mladinske sobe. Nudimo vam otroške spalnice in mladinske sobe po meri, tako da vse svoje želje lahko prenesete direktno v izdelavo. Pri tem poskrbimo za funkcionalno in kvalitetno pohištvo prijetnega izgleda, ki ga po želji prilagodimo za kasnejšo nadgradnjo, ki bo skladna z rastjo vašega malčka.

Moderne spalnice Avbelj