Vgradna garderobna omara po naročilu oziroma po meri

Vgradna omara je odgovor na vse tegobe tistih, ki bi radi v svojem domu čim bolje izkoristili prostor, ki vam je na voljo. Garderobna omara po meri, kot je garderobna omara za predsobo ali pa vgradne omare za spalnico, je najboljša rešitev za različno velike i oblikovane prostore. Ker je to omara po naročilu, vam lahko izdelamo tako rekoč karkoli. Vašim potrebam bo prilagodili dimenzije, vgradna omara pa se lahko namesti tudi tja, kamor klasične omare ne morete postaviti – na primer v izjemno ozke prehode ali pa nivojsko raznolike prostore s poševninami. Poleg omar vam je pri nas na voljo tudi drugo pohištvo po meri, na primer izdelava kuhinj, spalnim in kopalnic.

 

Vgradna omara klasičnega ali sodobnega videza

Izdela se lahko vse pohištvo, tudi garderobna omara po meri, natanko takšno, kot si ga želite. Vaša omara po naročilu je lahko videti popolnoma sodobno – ravne linije, trendovske barve, izrisani detajli oziroma vzorci v barvah, ki se ujemajo z drugim pohištvom … Lahko pa prednosti, ki jih ponuja garderobna omara po naročilu, izkoristite tudi, če vam je bolj pri srcu klasika – vgradna omara bo pač izdelana v bolj tradicionalnem slogu, ki se bo podal v vaš dom in obenem ponudil sodobne vgradne omare za spalnico ali drug prostor.

 

Omara po naročilu

Vgradna omara, ki jo izdelamo v, lahko služi za shranjevanje česarkoli. Navadno je to garderobna omara po naročilu, ki stoji v spalnici, ali pa garderobna omara za predsobo. Preden se bomo lotili izdelave, vam bomo izdelali tudi izris pohištva, tako da se boste lahko premišljeno odločili med različnimi variantami in bo vaša vgradna omara res popolna za vas. To je tudi največja prednost, ki jo nudi omara po naročilu – vedno je lahko natanko takšna, kot si jo želite. Ni se vam treba zadovoljiti s tistim, kar ponujajo serijski izdelki.

 

Vgradna garderobna omara