Vgradne omare po meri z drsnimi vrati

Vgradne omare spadajo med najbolj praktične načine oziroma prostore za shranjevanje, saj pomenijo popoln izkoristek prostora. Vgradne omare po meri so tako kot kuhinjsko pohištvo po naročilu ali pohištvo za kateri koli drug prostor predvsem izjemno funkcionalne. Vedno so namreč narejene tako, da se izkoristi vsak kotiček. Vgradne omare z drsnimi vrati pa potrebujejo tudi zelo malo prostora za odpiranje. Poleg tega vam seveda vgradne omare omogočajo, da si izberete material, barvo in obliko, ki vam je najbolj pri srcu. Tu vam bomo na podlagi dimenzij prostora in vaših želja izdelali izris vgradne omare, tako da si boste lahko povsem predstavljali, kako bo videti končni izdelek. Odločite se za vgradne omare garderobne sobe ali vgradne omare za predsobo in si zagotovite optimalno opremo prostora.

 

Vgradne omare z drsnimi vrati

Na primer vgradne omare garderobne sobe so vedno postavljene tako, da je prostor, ki vam je na voljo, čim bolj izkoriščen. Vgradne garderobne omare vam omogočajo ravno to – elegantno in praktično shranjevanje na čim manjšem prostoru. Vgradne omare z drsnimi vrati poleg tega, da zares optimalno izkoristijo prostor, omogočajo tudi postavitev v prostorih, kjer ni veliko prostora za široko odpiranje vrat. Tako lahko vgradne omare za predsobo postavite v ozek prostor, saj so vgradne omare po meri narejene tako, da za odpiranje drsnih vrat ne potrebujete nobenega dodatnega prostora – za razliko od omar s klasičnim odpiranjem.

 

Vgradne garderobne omare kot estetski objekt

Vgradne omare po meri pa tudi drugo pohištvo ima že vrsto let poleg praktične vedno bolj tudi estetsko funkcijo. Tu sledimo sodobnim trendom pri izdelavi in oblikovanju pohištva, zato so naše vgradne omare z drsnimi vrati in drugo pohištvo lahko tako rekoč kakršne koli želite. Za vgradne omare po meri imamo na razpolago veliko različnih materialov in barv, za oblikovanje pa na voljo različne dizajnerske rešitve. Predvsem so nam izziv netipični prostori in sobe, na primer s poševninami ali različnimi nivoji. Pri vsakem izdelku bomo prisluhnili vašim željam in vam skušali svetovati pri izbiri vgradne garderobne omare. Pokličite nas in se dogovorite za sestanek!

 

Vgradne garderobne omare