Vgradne garderobne omare - IZRIS po meri

V primerjavi s klasičnimi omarami imajo vgradne omare po meri številne prednosti, saj so bistveno bolj praktične in funkcionalne. Na to, kako dobro vgradne garderobne omare izkoristijo prostor, jasno pokaže že izris vgradne omare, ki pohištvo postavi v prostor, ki vam je na voljo. Poleg tega lahko izrišemo tudi notranjost, tako da je garderobna omara s policami ali predali resnično takšna, kot si želite oziroma jo potrebujete. Vse, kar potrebujemo za sliko vgradne omare po meri, so natančne dimenzije, in že je pred vami na sliki garderobna omara z drsnimi vrati. Cena za izris vgradne omare je vključena v ceno pohištva.

 

Izris vgradne garderobne omare

Poleg tega, da vam nudimo vgradne omare po meri, vam je pri nas na voljo tudi kuhinjsko pohištvo in kopalniško pohištvo po meri. Tako kot vgradne garderobne omare je vse naše pohištvo izdelano iz vrhunskih materialov. V ceno našega pohištva je vedno vključen tudi izris vgradne omare, zato da lahko izdelek 'dodelamo' do najmanjšega detajla že na papirju, preden ga postavimo v realnost. Vgradne omare po meri vam lahko na sliki izdelamo v različnih variantah in tudi z različno notranjostjo, vi pa boste izbrali, katera vam najbolj ustreza. Ob tem je pomembno, da cena garderobne omare z drsnimi vrati ni nič višja od serijsko izdelane vgradne garderobne omare ali pa klasične omare z navadnimi vrati.

 

Vgradne omare po meri v različnih slogih

Načeloma sicer velja, da so vgradne garderobne omare sodobnejši trend in so zato tudi oblikovno navadno sodobnejše oblike. A že izris vgradne omare vam bo dokazal, da je lahko garderobna omara s policami povsem prilagojena tudi bolj klasičnemu ali tradicionalnemu videzu. To pomeni, da si je mogoče vgradne omare po meri zamisliti tako, da sodijo v prostore z različno zasnovano opremo. Tako boste dobili klasičen videz pohištva in sodobno funkcionalnost.

 

Moderne vgradne omare po meri